flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу

02 серпня 2017, 16:16

 

Додаток  № 1

до наказу Шевченківського районного суду м. Чернівці

02.08.2017  № 26-К

 

 

Умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

головного спеціаліста із ведення судової статистики  відділу аналітично-статистичної роботи та роботи з персоналом  Шевченківського районного суду м. Чернівці

Загальні умови

Посадові обов’язки

·                     Забезпечує достовірність, об'єктивність, оперативність, та цілісність статистичної інформації про роботу суду.

·                     Заповнює в автоматизованій системі документообігу суду картки на осіб, стосовно яких судом розглянуто кримінальні провадження, картки обліку сум шкоди, завданих  злочином.

·                     Складає статистичні звіти про стан розгляду Шевченківським районним судом м.Чернівці  судових справ і матеріалів за допомогою автоматизованої системи документообігу суду.

·                     Забезпечує своєчасне подання всіх форм звітів територіальному управлінню державної судової адміністрації та відповідному територіальному управлінню статистики Держкомстату за своїм місцезнаходженням.

·                     Користується автоматизованою системою документообігу в межах своїх функціональних обов’язків.

·                     Кожен звітний період проводить аналіз даних судової статистики з визначенням тенденцій динаміки основних показників судочинства.

·                     Здійснює підготовку статистичних таблиць,довідок, інформацій для використання в діяльності суду, на оперативних нарадах, при проведенні перевірок канцелярій суду, на звернення інших установ.

·                     Вживає заходів щодо забезпечення гласності даних судової статистики, з цією метою готує відповідні довідки, інформацію та здійснює

·                     постійний зв'язок із засобами масової інформації з питань судової статистики.

·                     Проводить аналіз стану діловодства та судової статистики в суді, здійснює розробку пропозицій з підвищення рівня цієї роботи.

·                     Координує роботу з питань ведення статистики з відповідними апеляційним судом, територіальним управлінням державної судової адміністрації, територіальним управлінням статистики Держкомстату, підрозділами органів внутрішніх справ, прокуратури, інших правоохоронних органів.

·                     Веде справи, що відповідають індексу «Судова статистика» згідно Зведеної номенклатури справ суду.

·                     Підтримує в контрольному стані Інструкцію щодо подання і заповнення форм звітності про розгляд апеляційними та місцевими (крім господарських) судами судових справ і матеріалів.

·                     Здійснює прийом позовних заяв та заяв, що розглядаються в порядку цивільного та адміністративного судочинства.

·                     Виконує інші доручення голови суду, керівника апарату суду, начальника відділу з питань, що стосуються ведення судової статистики та складання звітності.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 3 200,00 грн.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

На постійній основі

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

- копія паспорта громадянина України;

- письмова заява про участь у конкурсі, до якої  додається резюме у довільній формі;

- письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади" , та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

-  копія (копії) документа (документів) про освіту;

- заповнена особова картка встановленого зразка;

-  декларація особи за минулий рік.

- посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

 

Документи приймаються до 28.08.2017 року.

Дата, час і місце проведення конкурсу

31.08.2017, 01.09.2017 початок о  10.00 годині за адресою: місто Чернівці, вул. Кафедральна, 4,

Прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Бойчук Олег Іванович, (0-37-2) -57-28-47, 
inbox@ln.cv.court.gov.ua

 

Вимоги до професійної компетентності

Загальні вимоги

Освіта

Наявність вищої освіти ступеня молодшого бакалавра або бакалавра.

Досвід роботи

Не потребує

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Спеціальні вимоги

Освіта

Наявність вищої освіти ступеня молодшого бакалавра або бакалавра.

Знання законодавства

 

Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України «Про запобігання корупції», Закон України «Про очищення влади», ІНСТРУКЦІЯ

з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної Республіки Крим та вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Професійні чи технічні знання

 

-

Спеціальний досвід роботи

 

вміння працювати з великими масивами інформації,  вміння працювати в команді та керувати командою, аналітичні здібності, самоорганізація та орієнтація на розвиток, організація і контроль роботи

Знання сучасних інформаційних технологій

 

Володіння комп’ютером – рівень користувача. Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Offiсe (Word. Excel). Навички роботи з інформаційно – пошуковими системами в мережі Інтернет. Знання сучасних технологій з електронного урядування.

Особистісні якості

 

Відповідальність, неупередженість, об’єктивність, принциповість, ініціативність, доброзичливість, бажання самовдосконалюватися.