flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу

19 квітня 2018, 10:57

Додаток №2

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Шевченківського районного суду  м. Чернівці № 11-к від 19.04.18.

 

Умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

Секретаря судового засідання Шевченківського районного суду м. Чернівці

 

 

Загальні умови

 

Посадові обов’язки

·                        Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

·                      Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

·                     Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності  осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.

·                     Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

·                     Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

·                     Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.

·                     Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

·                     Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.

·                     Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

·                      

·                     Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

Оформлює матеріали судових справ і

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад, надбавка до посадового окладу за ранги державних службовців надається відповідно до постанови КМУ «Питання оплати праці працівників державних органів»  від 18.01.2018 року № 24 та постанови КМУ «Про впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів, органів та установ системи правосуддя у 2018 році».

Надбавки, доплати та премії відповідно до статей 50, 51, 52 Закону України «Про державну службу» від 10.12.15. № 889-УІІІ.

Інформація про строковість чи

безстроковість призначення на посаду

На постійній основі.

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1.   Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява про не застосування заборон, визначених частиною 3 або частиною 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надання згоди на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

4. Копія документа про освіту.

5. Оригінал та копія посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

6. Заповнена особова картка державного службовця встановленого зразка Національним агентством з питань державної служби.

7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (роздрукований примірник із сайту Нацагенства).

 

ПРИМІТКА: документи, зазначені у пунктах 2 і 3, пишуться власноручно.

 

Строк подання документів: до 17 години 00 хвилин

09.05.2018 року включно.

 

 

Дата, час і місце проведення конкурсу

 

 

15.05.2018,  16.05.2018 початок о  10.00 годині за адресою: місто Чернівці, вул. Кафедральна .

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Шевчук Руслана Миколаївна, (0-37-2) -57-28-47, 
inbox@ln.cv.court.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1

Освіта

Вища освіта за освітнім ступенем молодшого

бакалавра або бакалавра, рекомендовано за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2

Досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

 

Професійна компетентність

 

Вимога

 

Компоненти вимоги

1

Професійні чи технічні знання

Знання діловодства; вміння працювати з інформацією; орієнтація на досягнення кінцевих результатів; вміння ефективно використовувати свій робочий час; вміння надавати пропозиції, їх аргументувати; вміння працювати в команді

2

Спеціальний досвід роботи

Не потребує

 

3

Знання сучасних інформаційних технологій

Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office ( Word, Excel; Power Point) або альтернативним пакетом Open Office, Libre Office; навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.

4

Особистісні якості

Відповідальність; самостійність в роботі;  уважність; наполегливість; ініціативність;  орієнтація на саморозвиток; здатність приймати зміни та змінюватись; вміння працювати в стресових ситуаціях.

 

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

- Конституції України;

Закону України «Про державну службу»;

Закону України «Про запобігання корупції»;

- Закону України "Про судоустрій і статус суддів";

- Закону України «Про очищення влади»;

-Закону України «Про доступ до публічної інформації»

2

Знання спеціального законодавства, що пов»язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

КЗпП України, КК України, КПК України, ЦК України, ЦПК України, КУпАП, КАС України,  актів  Президента України, Верховної  Ради України та Кабінету Міністрів України, нормативні документи, що регламентують діяльність судових органів, постанови, накази, інструкції та рекомендації Державної судової адміністрації України та відповідного територіального управління Державної судової адміністрації; Положення про автоматизовану систему документообігу суду; Положення про канцелярію Першотравневого районного суду м. Чернівці; Положення про апарат Першотравневого районного суду м. Чернівці; Інструкції з діловодства у місцевих загальних судах; Правила поведінки працівника суду.