flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено оцінювання результатів службової діяльності державних службовців апарату Шевченківського районного суду м.Чернівці

04 листопада 2020, 09:47

Відповідно до Закону України «Про державну службу» результати службової діяльності державних службовців щороку підлягають оцінюванню для визначення якості виконання поставлених завдань, а також з метою прийняття рішення щодо преміювання, планування їхньої кар’єри.

 Оцінювання результатів службової діяльності проводиться на підставі показників результативності, ефективності та якості, визначених з урахуванням посадових обов’язків державного службовця, а також дотримання ним правил етичної поведінки та вимог законодавства у сфері запобігання корупції, виконання індивідуальної програми професійного розвитку, а також показників, визначених у контракті про проходження державної служби (у разі укладення).

На підставі наведеного та, керуючись ст.44 Закону України «Про державну службу»,  постановою Кабінету Міністрів України від 23.08.2017 р. №640 «Про затвердження Порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців», наказом керівника апарату Шевченківського районного суду м.Чернівці  №106-к від 15 жовтня 2020 року в періо часу з 30.10.2020 по 02.11.2020  року у Шевченківському районному суді м.Чернівці проведено оцінювання результатів службової діяльності державних службовців апарату суду, які займають посади державної служби категорії «Б» і «В».

Оцінювання проведено поетапно: визначено і переглянуто завдання та ключові показники державних службовців апарату суду; проведено з державними службовцями апарату суду оціночну співбесіду; визначено та затверджено результати оцінювання.

Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців категорії «Б» та «В»  пройшли  27 осіб, які за результатами отримали оцінки «позитивно».

                                                                                          Прес-служба суду